Een ieder maakt deel uit van een familiesysteem. Onbewust en uit liefde kun je verstrikt raken met de lotbestemming en de emoties van één of meer familieleden. Het kind is diep verbonden met het lot van zijn familie. Conflicten, patronen en lasten kunnen daardoor vaak generaties lang in een familie blijven. Deze patronen kunnen diep doorwerken op je gevoelens, je handelen in de wereld, je gezondheid en welzijn. Met behulp van een familieopstelling kan deze verborgen dynamiek zichtbaar gemaakt worden.

Door de orde te herstellen wordt er duidelijk wie jij werkelijk mag en kan zijn. Het zien gebeuren wat er in jouw leven afspeelt, doet opzienbarende tastbare ontdekkingen. Verdriet en verstrikkingen worden vaak niet uitgesproken door de betreffende familieleden, maar door een opstelling wordt je vaak geconfronteerd met het werkelijke innerlijke van je mede leden van de familie, waardoor er veel duidelijk wordt en vergeven kan worden.

Organisatieopstellingen Om inzicht te verkrijgen in je functioneren op de werkvloer is een organisatieopstelling uitstekend geschikt. Wat zijn je valkuilen, dilemma’s en keuzes op de werkvloer. Hoe kun je beter functioneren? Wat is je positie in de organisatie? Is dit nog wel het werk dat je voldoening geeft? Je zult ervaren hoe een heldere blik op het geheel je invulling van je (werk) leven kan veranderen. Indiaas gezegde luidt: “Geef je kinderen als ze klein zijn wortels en als ze ouder worden vleugels”.

Deze nieuwe therapievorm geeft ons de kans wortel te schieten. En daarop op de vleugels der liefde een vrij leven te leiden.