Coachen vanuit gevoel.

Masterclass voor hoog sensitieve coaches/therapeuten.

Als hoog sensitieve persoon voel je vaak snel wat er nodig is voor de ander. Maar hoe maak je daar gebruik van door niet te snel vanuit de ratio te gaan werken. Dat is wat ik jou ga leren. Jouw tool. Namelijk gevoel op de juiste manier in te zetten. Dat gaat verder dan alleen voelen en denken.

Ik leer je af te stemmen op het Universum waardoor een sessie als vanzelf gaat. De juiste setting wat op dat moment nodig is voor jouw cliënt wordt je als het ware ingefluisterd. Jouw kracht “gevoel” is een krachtig instrument.

Alleen veel HSP staan in de overlevingsstand. Vooral als je veel informatie uit scholing en boeken haalt. Dan ben je ver af van jouw gevoel. Jij weet en voelt als de beste wat er nodig is in een sessie. Al deze wijsheid zit al in jou.

Wat gaan we in deze masterclass leren. We gaan weer gebruik maken van de kracht van jouw HSP. Jouw gevoel. Resultaat dat je snel kunt voelen wat er nodig is en de ander zo kunt meenemen dat het als het ware vanzelf gaat de sessie. We werken met jouw energie en eventuele helpers, mocht dat nodig zijn, die jij krachtig met weinig of geen woorden in kan zetten. Het open stellen van jouw eigen energiebron. Alle vragen en antwoorden zijn al in het Universum. Jij gaat daar gebruik van maken. Het bewaken van je eigen energie, zodat je fris uit de sessie komt en niet leeggezogen bent door de energie van de cliënt. Sneller resultaat om bij de kern van het probleem van de cliënt te komen.

Mocht het nodig zijn kan het snel. Mocht het iets meer tijd nodig hebben voel je precies aan wat nodig is op dat moment.Donderdag 15 september is de Masterclass.

De masterclass wordt gehouden op een mooie locatie in een rustige omgeving. De masterclass inloop is vanaf half 10 en begint om 10.00 uur tot 16.00. De kosten zijn €245,= dit is inclusief biologische lunch, koffie thee en fruitwater. Heeft u dieet wensen, geef dit dan ruim van tevoren aan zodat wij er rekening mee kunnen houden.Wil jij meedoen met deze masterclass? Schijf je dan nu in.